Anlægsarbejde

Anlægsarbejde i Nordsjælland

Lidman-Haver tilbyder professionelt anlægsarbejde i Nordsjælland til gode priser. Vi sætter pris på det gode samarbejde vi oplever med arkitekter, tegnestuer, entreprenører og bygherre.

Vi laver alle former for belægning på store arealer, bl.a. som legepladser/skolegårde, parkeringspladser og torve-områder. Til dette benytter vi egne maskiner til lægning af sten på større områder. Vi har gode samarbejdspartnere der leverer og udlægger store asfaltarearealer så hvad end det er asfalt eller sten der skal lægges så kontakt os så vi kan byde på jeres sag.

Store trapper på store sager er næsten uundgåelige. Og vi synes at de er rigtig sjove og udfordrende at arbejde med. Vi har arbejdet med store granit elementer fra Kina og speciel fremstillede betonelementer hvor præcision skal være i højsædet for at få et tilfredsstillende resultat.

Gennem årene har vi lavet flere legepladser. Faldunderlag og legeredskaber til opsætning af legetårne betyder anderledes materialer og sjove elementer. Alt sammen noget som vores medarbejdere har interesse i at arbejde med!

Kvalitetssikring hele vejen

Alt anlægsarbejde bliver udført med kvalitetssikring med modtagerkontrol, proceskontrol og slutkontrol, samt billeder til dokumentation.

Vejen som arbejdsplads er obligatorisk til alle vores medarbejder som arbejder på anlægsprojekter.

Anlægsarbejde kan indbefatte:

  • Parkeringspladser
  • Skolegårde / legepladser
  • Belægninger i alle typer
  • Industristøttemure / trapper