Om os

Profil

Lidman-Haver har eksisteret siden 2006 hvor Nicolai Lidman-Skotte opstartede virksomheden ved at arbejde for andre lokale anlægsgartnere.

I november 2007 var firmaet blevet så etableret at det udelukkende begyndte at udføre job for egne kunder. Lidman-Haver er derfor en ung dynamisk virksomhed der stadig varetages af Nicolai Lidman-Skotte. I januar 2015 blev Lidman-Haver omdannet til aktieselskab. Lidman-Haver A/S kundekartotek spænder vidt. Vi leverer arbejde til både private, erhvervsdrivende og det offentlige. Lidman-Haver A/S målsætning er at udføre specialiserede opgaver baseret på kvalitet og faglig viden, med kundens tilfredshed i fokus!

Lidman-Haver A/S ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med glade medarbejdere. Vi går op i at kende hver enkelt af vores medarbejdere således at vi kan skabe en dagligdag der er med til at dygtiggøre og udvikle vores ansatte. Vi forsøger at skabe et stærkt socialt sammenhold gennem tilbagevendende årlige arrangementer! Ros er noget vi tager seriøst og vi deler gerne ud!

Lidman-Haver A/S tager del i erhvervslivets uddannelse af unge. Så længe at vi modtager motiverede unge der tager ansvar for egen læring så er vi mere end villige til både at have erhvervspraktikanter og elever.